Selecteer een pagina

Heel veel Roze gezelligheid aan het IJsselmeer. De vlag gaat uit in Schellinkhout.

Midgetgolf in Schellinkhout op 23 augustus 2020

Midgetgolf De Midget
Dorpsweg 146 A | 1697 KJ Schellinkhout | Tel. 0229-503305
| www.mdgt.nl

Op zondag 23 augustus 2020 van 14.00 uur tot ca. 17.00 uur.
Kosten: 7,50 p.p. incl. eerste drankje
Daarna is er gelegenheid voor wie wil om een hapje te eten. Er wordt rekening gehouden met de RIVM regels, vandaar de noodzaak om hiervoor te reserveren.
Opgave noodzakelijk bij Rita via
info@platformregenboog.nl of in de Regenboog50+App voor 18 augustus. 

Frans, Ruben, Greet  en Rita
www.lhbtiwestfriesland.nl

Welkom

Rita heet namens het team Regenboog 50+ Hoorn/Westfriesland een iedereen welkom. Het weer is na de eerste regenbui helemaal opgeklaard. We hebben er zin in.

 Lieve mensen,

 

Welkom op deze sportieve seniorenmiddag voor fitte vutters. De regen is net opgehouden, dus we kunnen los. Wij gaan onze slagkracht met elkaar meten. De Regenboogvlag hangt uit. We dienen ons dus te gedragen.

Coronatango: Omdat we jullie niet willen terug zien op de IC houden we ons aan de regels. Dat is niet politiek. Het is een keuze van volksgezondheid en gezond verstand! We zijn slim genoeg om te weten dat we afstand van elkaar moeten  houden. Mocht iemand in zijn enthousiasme te dicht bij komen, dans dan de coronatango met hem of haar. Dat gaat zo: Stap naar achteren, afwerende handen en roep: Ho-Ho-HoHoHo.

 

Gezellig dat jullie er zijn!

  • Midgetgolf wordt vandaag gespeeld in groepjes van 4 personen. Iedereen heeft een bandje gekregen met een kleur. De kleur geeft je groep aan.
  • Er zijn vier groepen: De Roodkapjes/De Gele Kanaries/De Blauwe Smurfen/De Paarse Krokodillen.
    We spelen per groep en starten ca 10 min. na elkaar.Er zijn 12 banen.
  • Omdat 1 persoon, hier aanwezig, voor het eerst in zijn leven midgetgolf gaat spelen wijs ik er even op dat het niet gaat om de meeste punten in dit spel maar om de minste slagen.
  • Er staat een passende prijs te wachten voor de twee beste spelers van de dag.
  • De groep die in totaal het minst aantal punten behaald heeft wordt gehuldigd en krijgt een eervolle vermelding in onze geschiedenis met een consumptiebon.

 

Vier teams:  De Roodkapjes / Gele Kanaries / Blauwe smurfen / Paarse Krokodillen

De prijsuitreiking

Spanning alom. 
Het zijn de Gele Kanaries die met de minste slagen het parcours hebben gespeeld. De erekrans wordt met gepaste vreugde uitgereikt aan Jorrit, Greet, Ans en Oscar. Inclusief het extra consumptiebonnetje natuurlijk. Geniet ervan!

 

 

Applaus voor de winnaars!

De beste persoonlijke scores van vandaag zijn Jorrit en Greet. De fles rosé is hun van harte gegund. De man die nog wat extra aanmoediging nodig heeft is Frans. Volgend jaar revanche?

 

Tot de volgende keer en blijf gezond!
Regenboog 50+ Hoorn/West-Friesland.

We zien elkaar graag weer terug op 15 oktober 2020 bij de Regenboog Brunch in Huis Verloren!

Meer info binnenkort op deze site.