Selecteer een pagina

Beste mensen,

 
Zoals al eerder aangekondigd, vindt op zondag 4 september a.s. de opening plaats van het nieuwe seizoen van de Pink Society bijeenkomst in wijkboerderij Oosterhout, Vondelstraat 31 te Alkmaar.
De aanvang is om 14.00 uur en dus NIET om 14.30 uur, zoals aanvankelijk in de mail van 7 augustus vermeld was. Dit is dus een gezamenlijke bijeenkomst van Pink Society en van onze Regenboog 50+ groep.
Van Conny van Iersel van het COC Noord-Holland Noord hebben wij echter vernomen dat de geplande voorstelling van Jan Simon Minkema wegens ziekte helaas niet kan doorgaan.
Dat is natuurlijk heel jammer, maar de middag gaat uiteraard wel door. De koffie en thee staan klaar, daarna volgt een hapje en een drankje.
Aanmelden is niet nodig en er zijn geen entreekosten aan verbonden. Drankjes, e.d. die je bestelt, moet je zelf aan de bar afrekenen.
Wij zien jullie graag op 4 september om 14.00 uur in wijkboerderij Oosterhout te Alkmaar.
Tot dan!
De eerstvolgende bijeenkomst van onze Regenboog 50+ groep / WF zal op donderdag 13 oktober in het Huis Verloren te Hoorn tijdens de “Roze week West-Friesland” worden gehouden. Dan wordt er wederom een Roze Brunch in het Huis Verloren georganiseerd met deze keer een optreden van José van Waveren. Aansluitend is er de mogelijkheid tot het bekijken van een film bij Cinema Oostereiland.
Nadere bijzonderheden hierover volgen binnenkort.
 
Met vriendelijke groet,
Greet, Ruben en Frans (namens de werkgroep Regenboog 50+/WF)