Selecteer een pagina


Nu de borrels, huiskamerbijeenkomsten en filmmiddagen vooralsnog niet binnen de mogelijkheden lijken te horen willen we doen wat wel kan. We willen graag een paar buitenactiviteiten organiseren met in achtneming van de RIVM regels.

 


4 juli 2020 High Tea in Nieuwe Niedorp

Omdat de High Tea het eerste evenement was dat sneuvelde door de lockdown, willen we deze activiteit als eerste weer op touw te zetten. Het is een High Tea geworden, nu geserveerd als buffet in restaurant De Rijd.  
Locatie:
Het buitenterras van De Rijd , Vijverweg 3, 1733 AS in Nieuwe Niedorp. We krijgen de beschikking over een eigen besloten ruimte met terras. Bij onverhoopt slechter weer kan e.e.a. hier dus ook binnen plaatsvinden.
Datum: zaterdag  4 juli
Tijd:
14:30 – 17:00 uur.
Kosten: € 22,75 incl. koffie/thee. Andere drankjes dienen extra afgerekend te worden en ter plaatse te worden voldaan.
Organisatie: Roze senioren WF.
Aanmelden:  voor 27 juni dringend gewenst bij Pieter Broers:  pe.broers@me.com

Zaterdagmiddag 4 juli werd de eerste bijeenkomst van de Roze Seniorengroep West-Friesland na maanden van quarantaine door corona een feit. We hebben er lang op gewacht. Uitgaande van mooi warm zomerweer was een zaal met ruim buitenterras geboekt bij restaurant De Rijd in Nieuwe Niedorp. Helaas zat het weer deze dag niet mee en moest het gebeuren zich toch nog binnen afspelen. Ondanks dat het als buitengebeuren voor de corona regels ontspannender zou zijn geweest, beleefde de groep weer een gezellig samenzijn. We hebben genoten van een goed voorzien High Tea buffet. Dus voor elk wat wils: Hartig of zoet, net zo als we dat in het echte leven ook vaak kunnen ervaren.

Ruben en Pieter
Senioren Westfriesland

www.lhbtiwestfriesland.nl