Selecteer een pagina

Liefde mag gezien worden

Café Chantant, regenboogeditie

Zondag 14 oktober, CAFE CHANTANT, JP Coen, Veemarkt Hoorn, van 16:15 tot 18:00.  Entree €6,-  Een bijdrage van Cafe Chantant en WFGAY aan de Westfriese Roze week 2018. Meer weten? www.cafechantant.nl

Café Chantant Hoorn
De eerste aflevering van het seizoen 2018-2019 is meteen alweer een knaller! Samen met WF Gay Hoorn organiseert Café Chantant een speciale Regenboog editie op zondagmiddag 14 oktober. De band Two Shakes of a Lamb’s Tail zal de begeleiding van de speciaal voor deze aflevering geselecteerde, veelkleurige nederlandstalige kleinkunstliedjes verzorgen. U bent welkom in café JP Coen vanaf 15.00 uur als de zaal open is, om 16.15 uur start het programma. Niet geschikt voor al te puriteinse en kleinbemeten geesten. Het programma van Café Chantant bestaat uit vileine liedjes tussen cabaret en kleinkunst. Enigszins stoute en tegendraadse Nederlandstalige teksten, humor en licht sarcasme als pleister op de onvolkomenheden van het leven, zoals Wat jongens willen, Kalverliefde en Arme Hetero’s. Het team bestaat uit een wisselende groep zangers en zangeressen uit Hoorn en omgeving.

Een heerlijke middag voor hetero’s en homo’s,  met of zonder stem, voor jong en oud. Hans Bruin (WFGay) zingt “Mijn Kind” , geschreven door Gerard van Maasakkers.Hij krijgt van ons een extra applaus voor zijn bijdrage. Wat een zangers en wat een goed publiek. Een topmiddag.

Tot slot  zingt Chantant het lied Amen, een mooier slot is niet denkbaar.