Selecteer een pagina

We gaan met een kleine groep uit eten in John’s Bistro. John’s Bistro is gevestigd in de historische Schermerpanden, op de plek waar voorheen Steakhouse De Fles was gevestigd.
Adres:  Kleine Noord 51 te Hoorn (vlakbij het station)

Vanaf 18.00 uur borreltijd. Ca 18.30 uur aan tafel.

 

 

Het werd een supergezellige avond. We hebben besloten om als Vita+ ook een kijkje bij Pink Society, 50+ in Alkmaar te nemen. Dat zal a.s. zondag 4 maart gebeuren om 16.00 uur bij de Roze film in het filmhuis te Alkmaar. Adres: Pettemerstraat 3, 1823 CW Alkmaar.

Wound
Een Zuid Afrikaanse film van John Trengrove, gebaseerd op een verhaal van Xolani een arbeider,  die jongens begeleidt bij een inwijdingsritueel, maar zelf een groot geheim heeft. De film is inmiddels genomineerd voor een Oscar in de categorie buitenlands drama.

Wil je samen met ons deze film gaan bezoeken dat kan.  De film start om 16.15. Duur 1 uur 28 min. Vertrek uit Hoorn per trein om 15.21 uit Hoorn Centraal.
Kaartjes te koop direct in het filmhuis (pinbetaling) of via de site van het filmhuis te reserveren. Na afloop is er gelegenheid om nog evern na te praten met een hapje en een drankje. Kortom we hopen jullie te ontmoeten in het filmhuis.
Met vriendelijke groet
Team Pink Society