Selecteer een pagina

Op zaterdag 7 juli gaat lhbti Hoorn zeilen!

Rond 10.00 uur gaan we vertrekken vanaf de jachthaven aan achter op ’t zand/ Visserseiland te Hoorn. De eindtijd zal circa 18.00-19.00 uur zijn. Op deze dag kunnen we leren zeilen van Arjen, maar ook relaxen, aanmeren bij mooie plekjes en zwemmen in het IJsselmeer horen er bij om er een mooie dag van te maken. Iedereen mag zelf eten en drinken meenemen en wij nemen ook wat hapjes en dergelijke mee! Als we het leuk vinden zingt Arjen als straatversierder af en toe een liedje op het schip. We varen waar de wind ons voert die dag, het gaat natuurlijk super leuk worden! Dit geweldige zeilavontuur kost 50,- p.p.

Wil je je nog opgeven dan kan dat nog! Hoewel er niet meer dan 13 personen mee kunnen. We maken een reserve aanmeldingslijst indien nodig. Want vol=vol, maar soms komt het voor dat iemand toch wegens ziekte bijvoorbeeld moet afzeggen en dan zou je alsnog mee kunnen zeilen mits je op de reservelijst staat.

Aanmelden kan via mailadres: lhbthoorn@gmail.com

Betaling dient wel vooraf te geschieden (voorafgaand aan 1 juni) in verband met reservering, dit na aanmelding via bovenstaand mailadres.