Selecteer een pagina

Afgelast wegens hitte

Pinksterwandeling `De Egmonden`, maandag 10 juni start 13.00 uur.

We verzamelen op tweede pinksterdag tussen 12.30 en 13.00 uur aan de Tijdverdrijfslaan tegenover de Texaco benzinepomp, waar zich parkeerplaatsen bevinden aan de bollenvelden van Egmond aan de hoef. Reis je met de bus, de bushalte is iets verderop aan de Egmonderstraatweg bij de molen van berkhout.

We hebben al een aantal fijne zonnige dagen gehad. Wij krijgen er dus weer zin in om heerlijk naar buiten te gaan. De zomer kan beginnen en het lijkt LHBTI Hoorn leuk om deze samen in te luiden nu het zonnetje zo lekker blijft schijnen. Daarom willen we een leuke gezellige wandeling organiseren rond `De Egmonden`, Egmond aan de Hoef, Egmond Binnen en Egmond aan Zee. Startend bij de bollenvelden van Egmond aan de Hoef wandelen we naar wandelstartpunt De Bleek aan de Van Oldenborghweg. De wandeling is ongeveer 10 km en voert ons door mooie duinpannetjes met uitzicht op de bollenvelden, mooie plaatjes met in de verte het dorp Egmond aan Zee en verrassende verscholen meertjes. Langs het zonnige strand aan de kabbelende Noordzee, weggetjes bij de vuurtoren en een stukje door het bruisende dorp. Natuurlijk drinken we gezellig een drankje bij een strandpaviljoen en later op een leuke plek tussen de duinen. Dus 2 stops om even wat te drinken of eten, of voor de sanitaire stop.

De wandeling zal ongeveer 10 km zijn. Hondjes kunnen mee wandelen, en aan het strand aangelijnd (de route is zodanig aangepast dat we met hondjes niet langs de zonnestranden lopen). Bij aanvang van de wandeling kopen we bij de automaat die bij de start staat een duindagentree toegangskaart van 1,80, deze is verplicht! .

Wil je mee? Je hoeft je niet vooraf aan te melden, dus kom maar gewoon naar het startpunt aan de Tijdverdrijfslaan in Egmond aan de Hoef. Bij de parkeerplaatsen tegenover de Texaco benzinepomp verzamelen we aan de bollenvelden tussen 12.30 en 13.00 uur. Waar je alvast een mooie foto kunt maken van de tulpen. Om 13.00 uur vertrekken we. We maken er samen een mooie tweede pinksterdag van.

Wil je toch nog iets meer weten, kijk dan ook op de facebookpagina van LHBTI Hoorn en reageer daar of mail naar lhbthoorn@gmail.com

Tot dan en groetjes van Sabine Klavertjevier, LHBTI Hoorn.