Selecteer een pagina

Een buitenkansje voor lhbti-ers 

De Museumboerderij heeft de handen ineengeslagen met de Jennifer Hopelezzz crew en fotograaf Kenneth Stamp (www.kennethstamp.nl) om een hele mooie fotoreeks te maken en te exposeren in de Museumboerderij Hoogwoud tijdens de Westfriese Regenboogweek 2019. De foto’s worden portretten van Westfriese LHBTI’ers in het typisch Westfriese ‘boeren’ landschap (denk aan tussen de koeien, in een span/wagen of in de bedstee).
Museumboerderij Hoogwoud Koningspade 31, Hoogwoud/Opmeer  www.museumboerderijwestfrisia.nl

 

Opening van de expositie Platform Regenboog West-Friesland en Kenneth Stamp 

Een groot feest gisteravond in de Museumboerderij West-Frisia in Hoogwoud de opening van de Regenboogweek West-Friesland oktober 2019. Fotograaf Kenneth Stamp (midden) verloochent zijn Ierse afkomst niet.

Dankwoord Fotograaf Kenneth Stamp: ……met heel veel plezier aan de portretten mogen werken samen met alle geweldige modellen en natuurlijk met de conservator Esther en Ed van de Museumboerderij en de vrijwilligers. De West-Friese gemeenten bedankt voor het mogelijk maken en jullie inzet voor de Regenboogweek ”Jij bent mij lief ”

 

Jij bent mij lief

 

Na een mooi openingswoord van Wethouder Simon Broersma, Wethouder Hoorn en Robert Tesselaar van Gemeente Opmeer wordt de expositie geopend voor de vele belangstellenden.
Voor allen die er niet bij waren: Ga nog eens langs en geniet van de smeuiige geschiedenis van deze authentieke Westfriese stolpboerderij in Hoogwoud https://www.museumboerderijwestfrisia.nl/