Selecteer een pagina

Herberg van ontmoetingen

Herberg Hoorn organiseert 14 dagen achtereen iedere dag een bijzondere ontmoeting, met Hoornse mensen die je normaal gesproken niet zo snel tegenkomt of spreekt.  Ontmoet nieuwkomers, daklozen  of schuif aan bij een ‘college tour’ met Westfriese ondernemers, die je kan bevragen over hun succes én falen. Op woensdag 11 december wordt de avond van de ontmoetingen met LHBTI-ers in WestFriesland

Hoe vieren zij kerst?
19.30 Welkom door Ingrid Docters
19.40 Verhaal Dounia (moslima en lesbisch)
20.00 Verhaal Rita (ouder worden en lesbisch zijn)
20.15 Verhaal Wil (Homo en HIV )
20.30 Verhaal Kimberly (transgender)
20.45 Afsluiting met de aanwezigen. Tijd om na te praten.

In de Herberg van Hoorn

Buiten is het koud en donker maar in de Herberg is het licht en warm. De LHBTI-avond begint met een warming-up-bijeenkomst in de herberg. De herbergierster Ingrid Docter heet haar gasten van harte welkom met soep en warme broodjes.

Welkom voor de nieuwkomers en afscheid van Anne Oosterheerd (Gem. Hoorn) met een Regenboogtasje om te vullen met mooie herinneringen aan Hoorn.

De oudste en de jongste

Dank voor je betrokkenheid bij Hoorn en het vele werk achter de schermen voor de Platform Regenboog West-Friesland. Het ga je goed en moge de grote reis die je binnenkort gaat maken veel inspirerende ervaringen opleveren en bij terugkomst een mooie nieuwe werkplek.

Rita Zwaan
Namens Platform LHBTI-Westfriesland

 

 

Dounia: moslima en panseksueel

Rita: Ouder worden en lesbisch zijn

Wil: Homo en HIV-voorlichting

Kimberly: Transgender

Dank aan LHBTI-Westfriesland en gespreksleider Dounia. Applaus voor Ingrid voor de verzorging van deze mooie avond in de Herberg Hoorn.


Tijd om na te praten met een glaasje glühwein of warme chocomel en elkaar te ontmoeten. 

Met dank aan de fotografen: Kimberly, Ingrid Docter, Jet Vos, Ineke de Wit en Rita Zwaan