Selecteer een pagina

Wie lief doet, lief ontmoet

Op zaterdagmiddag 29 juni om 15.00 uur wordt de regenboogbank bij Omringlocatie Nicolaas te Lutjebroek feestelijk in gebruik genomen.
Regenboogkleuren
De bonte kleuren van de regenboogbank symboliseren de vele kleuren van het leven en sluiten aan bij de visie en kernwaarden van Omringlocatie Nicolaas te Lutjebroek. De Regenboogkleuren vertegenwoordigen een welkom voor iedereen ongeacht het geslacht, geloof, ras, levensovertuiging of geaardheid. 
Op het bankje zijn twee witte spreuken geplaatst: ‘Wie goed doet, goed ontmoet … en wie lief doet, lief ontmoet’ en ‘Je bent wie je wilt zijn … en je mag zijn wie je bent. 

Ons bereikte het trieste bericht dat op 14 juli 2019 George Goorsenberg-Karsten is overleden, de echtgenoot van Piet Karsten. George was een van de steunpilaren voor onder andere de Roze Senioren West-Friesland. Velen uit deze groep zullen warme herinnering aan hem blijven koesteren. Waarvoor onze dank.
We willen hiermee ons welgemeend medeleven uitspreken voor Piet en hopen dat hij de kracht vindt om dit verlies te dragen,

Het team van Roze Senioren West-Friesland, nu verenigd onder Platform LHBTI-West-Friesland