Selecteer een pagina

11 oktober Internationale Coming Out Dag
De Westfriese wethouders hijsen op Internationale Coming Out dag de regenboogvlag op de zeven gemeentenhuizen. Met het hijsen van de regenboogvlag op Coming Out dag geven gemeenten de boodschap af om open te staan voor diversiteit. Het hijsen van de vlag is een van de activiteiten tijdens de Regenboogweek Westfriesland. Deze duurt nog tot en met 13 oktober 2019. Meer informatie over het programma via www.lhbtiwestfriesland.nl.

Stadhuis te Hoorn

Op vrijdag 11 oktober 2019 hesen wethouder Kholoud al Mobayed en drie vertegenwoordigers van LHBTI-Westfriesland de regenboogvlag voor het stadhuis te Hoorn. Dit deden zij ter ere van Coming Out dag. De regenboogvlag symboliseert dat iedereen uniek is en erbij hoort, en dat je mag zijn wie je bent en mag houden van wie je wilt. De vlag had er niet veel zin in maar dank zij de hulp van een Handige Harry lukte het toch om hem vier te laten wapperen.

Met dank aan fotograaf Benno staan we allemaal op de foto. vlnr: Anne (gemeente Hoorn),  Hans (WFGay) Rita (Regenboog50+WF), Kimberly (Transgenders Hoorn) en Kholoud al Mobayed (wethouder Hoorn)